14 juli, 2011

Skicka bilder som vykort direkt från båten

Företaget Sjö&Hav lanserar en ny hemsida där man kan skicka semesterbilder som riktiga vykort direkt från båten, sommarstugan, fjällvandringen eller var helst du befinner dig – om du har tillgång till en dator eller en Smartphone.

Den nya tjänsten är ett samarbete mellan Sjö&Hav, Skärgårdsradion och Cancerfonden, och syftar till att förenkla friluftslivet ytterligare. För varje skickat vykort går fem kronor oavkortat till stöd för Cancerfonden.

Med Sjö&Havs nya hemsida, som förutom vykortstjänsten har en förbättrad webbshop, nytt betalningssystem och snyggare grafik, vill Sjö&Hav öka tillgängligheten för kunderna. Den nya vykortstjänsten skapar ett mervärde för besökarna eftersom Sjö&Havs målgrupp ofta rör sig i områden där det är ont om postlådor.

– I vår digitaliserade värld är det traditionella vykortet högst uppskattat och vi vill erbjuda våra kunder att skicka vykort hem till nära och kära direkt från platsen där de befinner sig, vilket är möjligt med vår vykortstjänst. Tjänsten bidrar även till en god sak genom vårt stöd till Cancerfonden, och inom kort kommer vi även att kunna erbjuda en egen app, säger Magnus Plahn, marknadschef för SH Kollektion AB som äger varumärket Sjö&Hav.

Sjö&Havs sortiment består av sex produkter; Saltvattentvål, Saltvattenschampo, Solskyddscreme, Mygg- & Fästingspray och årets nyhet Mygg- & Fästing- rollon, samt ett Handdiskmedel för saltvatten. Alla produkter är utvecklade för att förenkla friluftslivet. Tvålen, schampot och handdiskmedlet är dessutom särskilt framtagna för saltvatten där de löddrar rikligt, men fungerar lika bra i sötvatten.

Info: www.sjohav.se