11 augusti, 2011

Följ med Båtliv till Volvo Ocean Race i Kapstaden!

Nu har du chansen att göra en unik resa till Sydafrika. Båtliv arrangerar en resa särskilt för våra läsare när Volvo Ocean Race kommer till Kapstaden i början av december. Volvo Ocean Race är en av världens största sporthändelser. Seglingarna, som startar från Alicante i Spanien i november, följs av miljontals människor världen över.

Reseledare på Båtlivs resa är Mats Olsson, tidigare presschef för Ericsson Racing Team i Volvo Ocean Race, och Lars-Åke Redéen, chefredaktör för tidningen Båtliv. Under deras sakkunniga ledning får vi stifta bekantskap med Volvo Ocean Race, vi besöker race village och får många tillfällen att se besättningarna på plats.

Resan koncentreras till områdena runt Kapstaden, där vi bland annat besöker den natursköna Godahoppsudden och vindistrikten. De som sedan vill kan mot tillägg förlänga med ett par dagars safari i de norra delarna av landet.

Ladda ner pdf-dokumentet med all information om resan här.

Info om Volvo Ocean Race: www.volvooceanrace.com