16 augusti, 2011

Båtliv som pdf-tidning – ladda hem och läs!

Nu kan du läsa Båtliv – Europas största båttidning – i datorn. Hela tidningen finns att ladda hem på fliken “PDF-TIDNING” till vänster på den här sidan. Båtliv arbetar med att ta fram ett system för att läsarna ska kunna ta del av tidningen i en särskild webbvariant, men det systemet är inte riktigt klart än.

Tills vidare är det alltså en vanlig pdf-fil som gäller. Läsarna kan välja mellan att högerklicka och “spara som” i sin egen dator eller att vänsterklicka på respektive länk på sidan och därefter läsa tidningen i det fönster som öppnas.

Här hittar du alla nummer från 1-2010 och framåt: www.batliv.se/pdftidning.asp

Båtlivs redaktion arbetar ständigt med att förbättra både hemsidan och tidningens innehåll. Vi tar gärna emot synpunkter på innehållet på mail: info@batliv.se

Båtlivs redaktion

Kommentarer

Freddy Håkansson 06:55:01 2011-09-10

Toppen, tror att måmga av oss surfplattor kommer att gilla det starkt:)