1 september, 2011

Nytt aluminiummärke från Nederländerna

De här båtarna tillhör de nyheter som kommer att visas på Allt på sjön, den flyutande båtmässan i Gustavsberg. Båtliv såg dem redan på den flytande båtmässan i Helsingfors i mitten av augusti och kan visa egna bilder på dessa lite säregna båtar med namnet Tenderline.

Tenderline är byggda lite mer robust än flera andra aluminiumbåtar på marknaden. De är helsvetsade och gediget gjorde.

Designen är annorlunda än traditionella aluminiumbåtar. Tenderline Youngster XL har till exempel en lite märkligt formad badplattform där utombordsmotorn är placerad i en grop i mitten.

Tekniska specifikationer Tenderline XL
Längd 7,00 m
Bredd: 2,50
Vikt: 850 kg

En betydligt större modell från Tednerline är försedd stora, fasta fendertar utanpå aluminiumskrovet. Detta ger en extrem stabilitet båt båten. Men det är ingen RIB utan en vidareutveckling av aluminiumbåtar.

Info: www.tenderline.se

Kommentarer

Fredrik 15:08:15 2011-09-01

Dom säljer även revben enl deras sajt!

"Erfarenhet
När du kliver ombord på Alu 8,0 resåren F börjar så fort en stor upplevelse. Du anger en aluminium revben som har motstycke innerutrymme med tillämpning av D-formad luftkamrar. Det är en aluminiumbåt som tål alla klimat och tål extrema väderförhållanden. F (familj) genomför ett revben för hela familjen med en sportig och avkopplande dag på vattnet erfarenhet."

Olle 19:10:35 2011-09-02

Typisk Googleöversättning.