22 september, 2011

Lyxig säng för soldykrare

Här är en verkligt lyxig bädd för alla som vill njuta av solen. Det är lyxföretaget LMV Design Technology Ltd som har tagit fram den här solsängen för lyxiga båtar eller lyxiga soldyrkare. Den heter Lasy Solar och är en självpositionerande solbädd (riktar in sig mot solen automatiskt).

Lasy Solar sägs ge det allra bästa till soldyrkarna och är samtidigt praktisk. Den har inbyggda solceller som driver flera av funktionerna “ombord”. Självklart går den att styra via iPod och iPad och har ett inbyggt system som ger riktig bris med svalkande vattenånga.

Men smakar det så kostar det, som alltid. En komplett Lasy Solar inlusive vattentålig läderklädsel kostar cirka 1 Mkr. Men då får man en ytterst elegant solbädd med 2,6 m diameteroch en rad inbyggda finesser.

Info: www.lasybed.com