21 oktober, 2011

Linssen Yachts och Victorinox gör specialbåt

Linssen Yachts och Victorinox har tagit fram en specialversion av en båt för alla fantaster av schweiziska arméknivar. Båten premiärvisades på båtmässan HISWA i Amsterdam i september. Båten är en Linssen 30.9 Sedan Victorinox Edition, som på flera sättt marknadsför Victorinix, både med färger och logotyper.

Man får verkligen vara en mycket hängiven älskare av Victorinox knivar för att gå så här långt i designen av sin båt, men för riktiga fantaster finns som bekant inga gränser.

Denna speciella Victorinox Swiss Edition från Linssen Yachts finns tillgänglig som 30.9 Sedan eller AC (akterkabin) versioner. Som man kan förvänta sig från en Linssen är det en välbyggd båt specialgjord för cruising.

På köpet för båtköparen även en specialdesignad Victorinox Swiss Army Knife.

Båda versionerna av båten finns tillgängliga med ekonomiska Volvo Penta dieselmotorer.

Den första 30.9 Victorinox med skrovnummer 2948 fick namnet “Emilia” och stod inte länge i utställningshallen innan båten såldes. Den nya ägaren var – inte helt otippat – en älskare av Victorinox Swiss Army Knife sedan 14 års ålder…

Info: www.linssenyachts.com