Fem Bavaria-premiärer på Cannes båtmässa

Bavaria har en massa nyheter på gång. På segelbåtssidan är det främst den nya Cruiser 33 som visas upp (bilden ovan är från världspremiären i Amsterdam förra helgen). Bland motorbåtarna är det världspremiär för Bavarias nya serie med flybridgebåtar i Cannes.

De nyheter som Bavaria presenterar är: VISION 42, CRUISER 33, SPORT 29, SPORT 35 och VIRTESS 420 (flybdridge). Totalt alltså fem premiärer på en och samma båtmässa.

På plats fanns bland andra Bavarias vd, Jens Ludmann, och Patrick Shaughnessy från Farr Yacht Design USA samt designern av nya VIRTESS, Marco Casali.

VIRTESS är en stor och lyxig flybridgebåt på 42 fot. För dem som vill ha lite enklare och mer plånboksvänliga båtar är den nya instegsbåten bland segelbåtarna, Cruiser 33, ett mycket intressant alternativ. Båtmodellen kommer att bli en av de mesta sålda segelbåtarna de kommande åren.

Info: www.bavaria-yachtbau.com

Info: www.bavariasverige.se