20 augusti, 2013

Båtagent expanderar – öppnar webbsida i Polen

Nu finns Båtagent i tre länder: Sverige, Finland och Polen. Båtagent expanderar och öppnar webbsida på Polska; www.boatagent.pl

Det är Mariusz Kociolkiewicz, som också har mäklaransvar på Ostkusten i Båtagent Sverige som är ansvarig för Båtagents satsning i Polen.

– Med sin tvåspråkighet (svenska och polska) och sitt kunnande om båtar och segling kombinerat med ett stort intresse för försäljning är jag säker på att Mariusz ”Marre” Kociolkiewicz tillsammans med sin fru Magdalena ”Magda” Kociolkiewicz är de rätta personerna att leda Båtagents Polska satsning, säger Båtagents vd Niklas Forsén.

Marre och Magda har sedan ett drygt år tillbaka varit verksamma inom Båtagent Sverige med förmedling av båtar i regionen Ostkusten. I praktiken har den regionen även innefattat södra Mälaren och Södertäljeområdet. Parallellt med sitt engagemang i Båtagent Sverige och Boatagent Polska driver Marre och Magda även ett textilföretag inom marina sektorn: Dyntex www.dyntex.se/ vars affärsidé går ut på att de tar emot beställningar i Sverige där de själva mallar och måttar på plats i båtarna medan tillverkningen sker hos tapetserare i Polen.

Båtagent finns nu i tre länder runt Östersjön och Bottenhavet:
www.batagent.se
www.boatagent.pl
www.batagent.fi

Bilden:
Mariusz ”Marre” Kociolkiewicz tillsammans med sin fru Magdalena ”Magda” Kociolkiewicz.