21 augusti, 2013

Borste rengör skrovet från oönskade bottendjur och växter

Beväxning och beläggning på båtens skrov kan vara irriterande och både svårt och dyrt att få bort. För att inte tala om alla giftiga färger som läggs på för att hålla ohyran borta. Scrubbis är ett verktyg för skonsam men effektiv rengöring av båtskrovet. Rengöringshuvudet har en inbyggd flytkraft på 2 kg som trycker upp den mot skrovet och därigenom gör rengöringen effektiv och enkel.

Skraplisterna är av gummi och när man drar handtaget fram och tillbaka skrapar de smala listerna med 2 kg tryck mot skrovet och tar snabbt och lätt bort beväxning som sjögräs och havstulpaner.

Tack vare flykraften så följer Scrubbis skrovet oavsett form. Gör rent din båts skrov med Scrubbis 3-5 gånger per säsong och du får ett rent skrov vilket gör båten snabbare och ger lägre bränsleförbrukning. Scrubbis är enkel att stuva undan med avtagbart rengöringshuvud och teleskophandtag.

Scrubbis fungerar även på havstulpaner och annan beväxning, men inte på redan fasthärdade snäckor. Scrubbis ska användas under säsongen innan snäckor har härdat fast.

Info: http://www.smartasaker.se/scrubbis-skrovrengorare.html