26 augusti, 2013

”Highline”-versioner av Bavaria Sport 39

Tyska Bavaria presenterar nu två så kallade ”Highline”-versioner av sin Sport 39 motorbåt. De båda nya versionerna – SPORT 39 och SPORT 39 HT – är tillgängliga redan nu och har bland annat en utökad standardutrustning jämfört med basversionen.

Bland finesserna med ”Highline” märks annan skrovfärg, utökad badplattform, teak i både cockpit och på gångborden, spotlight under vattenlinjen och LED-belysning i cockpit. Dynorna och textilierna finns nu i två nya färger: kolfiber/antracit och diamant/kolfiber.

Även under däck skiljer sig de här versionerna mot basutgåvan av 39-fotaren. Bland annat har båtarna ett Fusion ljudsystem, belysningspaket och lackerade dörrar på skåp och luckor. För textilierna finns två val med läderklädsel.

Priserna för Bavaria Sport 39 Highline är i Euro 189 700 och för Sport 39 HT Highline Euro 209 000.

Info: www.bavariasverige.se