25 september, 2013

Sea-Doo Spark helt ny vattenskoter från BRP

Mer än 2 500 personer från 99 länder bevittnade avtäckningen av helt nya vattenskotern Sea‑Doo Spark (stora bilden), helt nya motorn Rotax 1330 ACE för roadstern Can-Am Spyder RT, helt nya fyrsitsiga Can-Am Commander Max 1000 och mud-racing-klara Can-Am Maverick 1000R X mr side-by-side samt Can-Am Outlander 6×6 ATV.

”BRP-teamen har verkligen samarbetat för att visa vilken kapacitet de har att skapa nytt och återigen bidra till våra starka varumärken Sea-Doo och Can-Am”, säger José Boisjoli, VD och koncernchef.

”Jag är säker på att vi med nya Sea-Doo Spark-modellerna kan återskapa vattenskotrarnas gyllene år, med renare, roligare, mer prisvärda och mer lättanvända vattenskotrar.”

”Varumärket Can-Am har blivit ett av de starkaste inom branschen sedan det återupplivades 2006. Vi har kommit oerhört långt med våra on- och offroad-produkter”, avslutar Boisjoli.

Sea-Doo
BRP fortsätter att göra paradigmskiften inom vattenskoterbranschen med en rolig, mer prisvärd, mer lättanvänd och mer bränsleeffektiv vattenskoter. Med den nya raka, trecylindriga motorn Rotax 900 ACE är vattenskotern Sea-Doo Spark kompakt, konstruerad med en helt ny Exoskel-arkitektur som består av lätt, tåligt och återvinningsbart Polytec-material som gör den enkel att manövrera och extremt lekfull. Sea-Doo Spark 2014 är den mest tillgängliga nya vattenskotern på marknaden, kostar nästan 40 % mindre än närmaste konkurrerande modell1 och är branschens mest bränsleeffektiva vattenskoter2.

”Jag är övertygad om att vi kommer att utöka vår marknadsledning i Nordamerika med 2014 års Sea-Doo-serie genom att attrahera nya kunder och behålla vår befintliga kundbas”, säger Yves Leduc, vice VD och chef för division North America. ”Med Sea-Doo Spark-modellen blir varje familjs dröm om härliga dagar på vattnet möjlig.”

Nya Sea-Doo-serien har ett fyrverkeri av färger och många trendsättande alternativ för den mest kräsna förare som vill ha en personlig vattenskoter. Den ger en lekfull upplevelse på vattnet för upp till 2 eller 3 personer, och är perfekt för unga familjer. Och att den är lätt betyder att den också är enkel att bogsera.

”Internationellt kommer nya Sea-Doo Spark att locka en mycket bredare bas med unga kunder”, säger Chris Dawson, vice VD och chef för division International. ”Med Spark-modellen har vi nu obestridligen det mest kompletta sortimentet i branschen. Vi är övertygade om att vi kommer att få se en Sea-Doo-våg över hela världen.”

Det kompletta 2014 Sea-Doo-sortimentet har en vattenskoter för varje förarstil och erfarenhetsnivå. Sea-Doo GTX Limited 215 tillhör lyxsegmentet och blir den mest kraftfulla, icke-fjädrande modellen i den kategorin. BRP är fortfarande den enda tillverkaren som erbjuder det exklusiva iBR-systemet (Intelligent Brake & Reverse) i varje vattenskoterkategori. BRP:s exklusiva iBR-teknik ger förare mer sinnesro med ett bromssystem som gör att de kan stanna upp till 30 m tidigare än någon konkurrerande vattenskoter3.

Kommentarer

bia 20:59:13 2013-09-25

ny modell

chris 12:47:26 2013-10-16

www.vtechtuned.com har redan trim till Spark , 60 Hk modellen blir över 100 hk med deras program!!