13 juli, 2015

Tätar båten snabbt med Seabung

Fixturen monteras på Seabung vid tillfällen, då byte av trasig ventil inte kan göras omgående eller då båten behöver framföras med Seabung, samt vid tätning nära vattenlinjen där vattentrycket är lägre.

Tillverkaren Seabung LTD är mycket nöjda med att Seabung med detta nya tillbehör blir ännu mer lättanvänd. Nya fixturen ersätter behovet av att använda lina i Seabungs integrerade säkerhetsögla vid tillfällen då Seabung behöver fixeras. Fixering kan nu göras på ett ännu snabbare, enklare och säkrare sätt.

Fixturen placeras med ett enkelt handgrepp runt skaftet på Seabung – med sin smalaste del vänd nedåt och med en bit av fixturen nedtryckt i ventilen/genomföringen. Materialet är av polyetylen och liksom Seabung har fixturen mycket lång livslängd om man förvarar den i skydd från UV-strålning.

– Fixturen kommer på sikt att integreras i förpackningen. Vi distribuerar i nuläget fixturen gratis till samtliga som köpt Seabung om de skickar oss ett mail med sina uppgifter, säger Susanne Belin försäljningsansvarig på Marinexpo.

Info: www.marinexpo.se