3 maj, 2007

Quantum sätter segel med Henrik Ottosson Segelmakeri AB

Nu är det klart att Quantum startar samarbete med Henrik Ottosson Segelmakeri. Efter tre års förhandlingar har Quantum Sails Design Group äntligen hittat en efterlängtad samarbetspartner på västkusten.
När Quantum Sails riktade ögonen mot västkusten för att utvidga sin verksamhet var Henrik Ottosson Segelmakeri förstahandsvalet då Henrik Ottosson Segelmakeri är ett välrenommerat företag som vänder sig till kvalitetsmedvetna kappseglare och cruisingseglare. Segelmakeriet ligger strategiskt placerat i Kungälv, mitt mellan Göteborg och Marstrand.
– Quantumgruppen har under lång tid letat efter en etablerad segelmakare på västkusten som har kunskap och förmågan att jobba direkt med de stora varven och alla kunder längs kusten. Henrik Ottosson är den perfekta samarbetspartnern då det är svårt att hitta någon så väletablerad och välrenommerad. Detta är ett steg i Quantums utveckling då vi tittar vidare på övriga kuster i Sverige och här näst vänder vi oss söderut, säger Klabbe Nylöf som driver Quantum tillsammans med Andreas Andersen.
Henrik Ottosson Segelmakeri startades 1995 och drivs av Henrik Ottosson som arbetat som segelmakare sedan 1990. Henrik Ottosson själv är elvafaldig svensk mästare i express, smaragd, maxi-racer och matchracing.
– Quantum och vi startade samtidigt och jag har följt dem och deras arbete med intresse sedan starten, nu har vi landat med en lösning som känns trygg och bra för oss båda, säger Henrik Ottosson.

Info www.quantumsails.com