15 maj, 2007

Planera storhelgens resande

Ännu en storhelg nalkas och med detta beger sig många svenskar ut på vägarna med destination vänner, bekanta, familj eller sommarhus på olika platser i landet. Att planera resandet i förväg med hitta.se innebär att man kan undvika bilköer, oväder och andra hinder i resandet. På hitta.se får storhelgsfiraren en komplett reseguide direkt i kartorna med vägbeskrivningar, väderrapporter(ny tjänst) och trafikinformation för hela resvägen. Resenärer som vill ta en paus i resandet för mat eller boende får förslag på detta i hitta.ses branschregister som visas direkt i kartan med de övriga tjänsterna.

Även till sjöss
För alla Sveriges båtägare som ska ge sig ut på sjön i helgen så är ett sök på hitta.se en god investering för en lyckad resa. hitta.se levererar en komplett bild av väderlek, temperatur, vindriktning och vindstyrka längs med den planerade rutten.
hitta.se hjälper dagligen hundratusentals svenska privatpersoner och företag att komma i kontakt med varandra. hitta.se grundades i juni 2004, och är Sveriges snabbast växande internetsajt. På hitta.se finns mobilnummer, telefonnummer och adresser till alla svenska företag och privatpersoner, samt kartor och satellitbilder över alla landets adresser och platser. För mer information se: www.hitta.se