6 september, 2007

Skeppsholmsdagen 2007 9 september

Förra året upplevde över 22 000 besökare Skepps- och Kastellholmarnas alla evenemang. Nu är det dags för årets Skeppsholmsdag, söndagen den 9 september kl. 11-17.

Succén Skeppsholmsdagen återkommer
Skeppsholmsdagen, som blivit ett årligt evenemang, hålls för sjunde gången i rad. Årets tema är “kajkant” och under dagen bjuds på upplevelser inom konst, teater, dans och båt- och byggnadskultur. Öns olika maritima och kulturella aktörer visar upp sina verksamheter och det finns garanterat något för alla smaker. Statens fastighetsverk visar Skeppsholmskyrkan, Styckekranen, Boställshusen och Vattentornet, som under resten av året inte är öppna eller tillgängliga för beökare. Läs mer om programmet i dokumentet nedan.

Info www.skeppsholmsdagen.se