10 september, 2007

Delta 29 Sidewalk

Den fjärde modellen som snart sjösätts av Delta Powerboats har kommit till som ett resultat av tidigare kunders önskemål.
Det är en allvädersbåt med det bästa från de andra Delta-båtarna i en unik kombination. Skrovformen är i stort sett lika som hos Delta 40 Walkaround, med ett tvärsteg som ger högre fart, lägre bränsleförbrukning och samtidigt ett stabilt gångläge.
Salongen är hämtad från Delta 25 SC, med föraren i centrum bakom passagerarna och med samma stora taklucka. Skillnaden är att det blivit mer svängrum och en glasvägg mot akterdäck som i sin tur har en sidogång på styrbordssidan fram till det nedsänkta fördäcket. Allt för ökad komfort och säkerhet.
Förkabinen har en stor dubbelkoj plus en mindre stickkoj och här finns också en riktig toalett med tank. Ett utfällbart pentry och ett matbord kommer att finnas som extrautrustning för de som inte bara vill ta sig “från A till Ön”. Delta 29:an är ovanligt mångsidig och fungerar lika bra som weekend eller semesterbåt, som till snabba transporter eller sportfiske.
Längd 9,25 m
Bredd 2,70 m
Design Lars Modin
Vikt ca 2.500 kg
Motor VolvoPenta D4 300 hk

Info www.deltapowerboats.eu