14 september, 2007

If Plus sänker premien för båtförsäkringen

Genom att samla sina försäkringar hos If sänkte Lisa Persson premien för sin ögonsten, en 26-fots Aquador Coupé med vitt skrov, ankarspel, teakdäck och en VP D6, med 20 procent. Totalt kapade Lisa kostnaden för sina försäkringar med 2.819 kronor när hon valde If Plus.

Genom att samla två eller flera av sina försäkringar i förmånsprogrammet If Plus hos If kan båtägare, mopedister, bilister och hojåkare spara betydande summor på för-säkringspremierna för sina klenoder.

Lisa Persson här ovan, som har en nästan ny båt av det lite bättre slaget (köpet möjliggjordes genom ett oväntat arv), sparar 2.214 kronor om året på sin båtförsäk-ring hos If tack vare If Plus-rabatten. Allt som krävs är att hon även har sin hemför-säkring, som är If Plus-rabattgrundande, hos If.

Lisa har även en moped och en veteranbil, en älskad Ford Anglia 105E -59. Även moppen blir billigare att försäkra med If Plus men veteranbilsförsäkringen får hon ingen rabatt på. Men om hon gör slag i saken och köper den tre år gamla Golf en arbetskamrat har erbjudit henne (Anglian har, i ärlighetens, namn varit rätt tjurig de senaste vintrarna med sitt sexvoltssystem) så får hon If Plus-rabatt på bilen också, och dessutom får hon ännu större rabatt på båtförsäkringen.

Info:
http://www.if.se/web/se/private.nsf/noframes/829301C9074EBE76C1257090004DB15B