1 oktober, 2007

Världspremiär för nya Minor 31

Pressrelease
På båtmässan Scandinavian Boat Show 7–11 november på Älvsjömässan i Stockholm är det världspremiär för nya Minor 31. Detta är en helt nyutvecklad båt som kompletterar Minors serie av walkaround båtar mellan 21 och 37 fot.
Under utvecklingsarbetet har fokus varit inställt på att kombinera walkaroundbåtens praktiska egenskaper med stort lastutrymme, breda, säkra däcksytor och enkelt handhavande med familjebåtens möjligheter till ett bekvämt boende under längre tid. Minor 31 är resultatet av detta framgångsrika arbete och en båt som kommer att vara stilbildande under lång tid framöver.
Salongen på däck erbjuder bekväma sittplatser för upp till åtta personer och en stor öppningsbar taklucka släpper in mycket ljus och luft när man så önskar. Här färdas man med högsta komfort och med god sikt runt om. I salongen finns också ett stort pentry samt nedgång till de två separata sovkabinerna. På för och akterdäck är det gott om plats för både passagerare och packning.
Minor 31 utmärker sig för sina imponerande sjöegenskaper och den extremt låga ljudnivån ombord. En båt som verkligen uppfyller den kräsne båtägarens krav på bekvämt boende med praktisk funktion och trygga sjöegenskaper.

Mått etc.
Längd 9,70 m
Bredd 3,20 m
Vikt 5000 kg
Höjd 3,90 m
Fart beroende på motor 37 – 43 knop

Pris med 1 x Volvo Penta D6-370/DP 1.944.000 kronor

Finsktillverkade Minor är kända för sin höga kvalitet och sina goda sjöegenskaper. Minor produceras av Sarins Båtar Oy som har 40 års erfarenhet att på ett hantverksmässigt sätt tillverka hyttbåtar anpassade för den skandinaviska marknaden.

Info www.inamarin.se info@inamarin.se