2 oktober, 2007

Per Fritzell inviger årets upplaga av Sportfiskemässan

Fredagen den 11 april slår dörrarna upp för Sportfiskemässan – årets stora mötesplats för Sveriges tre miljoner sportfiskare. Den ambulerande mässan arrangeras i år på Svenska Mässan i Göteborg och på plats för att inviga mässan finns
Per Fritzell, välkänd bland annat från Galenskaparna/After Shave, själv en mycket hängiven sportfiskare.
Mässan satsar som alltid stort på spännande och utmanande besökaraktiviteter som föreläsningar, filmvisningar och workshops och i år finns även besökarfavoriter som karpbassängen, kastbanan, dragbassängen och Sportfiskeskolan med.

Nyheter på Sportfiskemässan
Årets mässa innehåller självfallet en hel rad nyheter. En av dessa är Rullakuten där man som besökare har möjlighet att få tips, råd och hjälp att reparera, smörja eller göra en “cleaning” av sin rulle. Besökaren är välkommen att ta med sin rulle in på mässan för att få den professionellt genomgången.

På Nyhetstorget presenterar utställare det absolut senaste och spjutspetsen inom sin genre. Från produkterna på Nyhetstorget kommer besökarna att rösta fram “Årets Sportfiskeprodukt”.

I år utökas dessutom mässan med ytterligare en kastbana för flugfiske. På den ena demonstreras uppvisningar av professionella flugfiskare och den andra kastbanan är till för besökare att testa och träna på.

Sportfiskemässan vänder sig till såväl nybörjaren som den professionelle utövaren och har ambitionen är att vara en dynamisk och lärorik mötesplats för alla sorters sportfiskare oavsett ålder och förkunskaper. På Sportfiskemässan deltar branschledande leverantörer och återförsäljare av sportfiskeutrustning tillsammans med skolor, föreningar, guider, destinationer, fiskevårdsprojekt mm. Alla satsar de stort på att visa upp nyheter och ge inspiration inför den kommande fiskesäsongen. Läs mer på www.sportfiskemassan.se.

Sportfiskemässan arrangeras av Sollentuna Expo Center nära samarbete med Spofa Spöfiske, Sportfiskarna, Sportfiskeakademin och SeFF.