22 november, 2007

Kamasa Tools verktygskatalog 2008

I samband med Motorsportmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö blir det smygpremiär för Kamasa Tools verktygskatalog 2008. Katalogen bjuder på intressant läsning och spännande innehåll lagom till jul.

– Egentligen är det inte releasedatum förrän den 1 december, men vi kommer att ha katalogen med oss i vår monter på Motorsportmässan helgen den 23 – 25 november. Den som vill vara först med att läsa katalogen får gärna besöka oss där och hämta den, säger Ted Öqvist, affärsenhetschef på Kamasa Tools inom KG Knutsson AB.

2008 års katalog rymmer förutom Kamasa Tools ordinarie sortiment även 100 nya produkter.
– Vi presenterar bland annat tre nya spärrnycklar med minimala huvud, en T-nyckel med momentbegränsande tändstiftshylsa, avdragare för vindrutetorkararmar samt en fjäderbensspännare för MacPherson fjäderben. Dessutom visar vi upp ett helt nytt profilklädsortiment.

Sedan förra katalogen har Kamasa Tools satsat på att utveckla och förädla sina produkter.
– Många av nyheterna är just kompletteringar och breddningar av sortimentet inom våra befintliga produktkategorier, ett nytt tryckluftsdrivet bromsoksverktyg är exempel på det.

Verktygskatalog -08 kommer ut i 44 000 exemplar i sex länder.
– Vi gör den i sex språkversioner; fyra av de nordiska språken samt engelska och ryska. Ryssland har utvecklats till vår största marknad så det är extra viktigt att det finns en katalog på ryska, säger Ted Öqvist.

De 100 nyheter som presenteras i katalogen kommer att få sällskap i sortimentet av fler produktnyheter framöver.
– Vår produktutveckling går bra, efterfrågan på våra verktyg ökar och vi är stolta över att kunna presentera ett så brett sortiment. Vi har flera nyheter under utveckling, vi firar 40-års jubileum och 2008 ser ut att kunna bli ett mycket positivt år för Kamasa Tools.

Info www.kamasatools.com