29 januari, 2008

Doghouse Marine auktoriserad installatör för Nexus

Doghouse Marine har blivit utsedda och utbildade till auktoriserande installatörer av Nexus samtliga produkter.

Pressrelease:

”Doghouse Marine har ett geografiskt läge som passar Nexus kunder, vid bryggan med mastkran, de är riggspecialister och duktiga hantverkare vilket säkerställer bra montering av vindinstrument. Doghouse Marine arbetar nära seglare, Nexus stora målgrupp, man kappseglar – vilket är otroligt viktigt för oss och de förstår vikten av precision i data man läser av på sina instrument. Sist men inte minst är de ett trevligt gäng som gilla båtar” säger Mathias Hellgren, Sales Executive Nexus Marin.

Doghouse Marine erbjuder installation, service och försäljning av hela Nexus Marines produktlinje. Servicen görs i första hand på Svinninge marina. Ambitionen är att kunna erbjuda snabb och effektiv installation direkt vid bryggan. Samtliga båtklubbar och marinor i Stockholms nordostsektor ses av Doghouse Marine som hemmaplan. I mån av resurser och tid görs även installation på andra platser.
– Sedan starten av Doghouse Marine har det varit en målmedveten strävan att utföra tjänster och sälja produkter som både ökar seglingsupplevelsen och förenklar hanteringen av båten. Nexus instrument passar mer än väl in i denna strävan samtidigt som det ger oss en än mer heltäckande service och produktportfölj, säger Gunnar Sahlin grundare och ägare av Doghouse Marine.
Info www.doghousemarine.se