10 mars, 2008

Marindepån underlättar båtköp och båtägande

Marindepån arbetar med lösningar som skall göra det bättre för alla båtkunder. I samband med båtmässan lanseras försäljning av kompletta och körklara båtpaket under varumärket Marindepån COMPLETE™. Samtidigt lanserar man en 5-årig motorgaranti för att ytterligare öka tryggheten för kunden.

Marindepån kommer att erbjuda de populäraste båtmodellerna som kompletta båtpaket under varumärket Marindepån Complete™. Dessa båtpaket är utformade med stor omsorg och innehåller det bästa valet av motor och tillbehör. Det finns tre starka fördelar för kunden med denna lösning:

• Vi vill kunna erbjuda båtpaket med hög och välanpassad utrustningsnivå till attraktiva priser. Genom mer rationell montering och strukturerade inköp kan kostnaderna hållas nere.

• Vi vill underlätta båtvalet och valet av utrustningen. Alla båtar vi säljer är av hög kvalitet och har goda sjöegenskaper. Genom att presentera komplett utrustade båtar kan mer fokus läggas på vilken modell som är det bästa valet för varje kund.

• Vi vill kunna erbjuda snabba leverenser även för båtar som beställs under säsong. Genom att erbjuda kompletta paket kan vi ha mycket av monteringsarbetet genomfört i förväg.

De flesta båtpaket som säljs under varumärket Marindepån Complete™ monteras i vår nya monteringsanläggning i Gävle redan under vintern och våren. ”Detta ger en ökad kvalitet eftersom båtarna kan monteras av dedikerad monteringspersonal under hela året utan tidspress. Processen tillåter kvalitetskontroll i flera steg” säger Jörgen Lundén VD Marindepån Produktion.

Dessutom kommer en stor del båtar att finnas färdigmonterade när säsongen startar och kan därmed levereras på kort tid. Monteringsanläggningen på 1.600 kvadratmeter ingår i Marindepågruppen och är beläget i de tidigare skeppsbyggnadslokalerna på Gävle Varv.

”När vi utformat Complete™-versionerna av varje modell så har vi utgått från den mångåriga erfarenhet som finns inom koncernen kring varje modell, motor och tillbehörsalternativ. Vi har sällan valt det billigaste alternativet utan försökt att hitta de bästa alternativen till rätt priser.”, säger Björn Sandhaag VD Marindepån. ”Därför har vi för tillbehören valt strategiska leverantörer som Garmin, DEFA, International och ABUS. De är alla marknadsledande inom sina områden så kombinationen blir oslagbar. Alla Marindepån Complete™-båtar är komplett utrustade för att sjösättas och användas direkt. Båtarna är utrustade med bottenmålning, klass 3 lås och kätting, startspärr, bultlås, förtöjningspaket och gps-plotter. Många är även utrustade med fler tillbehör som till exempel kapell, teak och dynsatser. Allt för att möjliggöra ett enklare och roligare båtliv för våra kunder.”

Dessutom introducerar Marindepån 5 års motorgaranti för alla utombordare och MerCruiser inombordare som vi levererar. Det är Marindepån själva som står för garantin bortom den som redan finns från tillverkaren. Den femåriga motorgarantin bygger på att kunderna låter serva sina motorer efter tillverarkarens rekomendationer på någon av våra fem serviceverkstäder. Detta leder till ytterligare fördelar för kunderna eftersom vi vet att en välservad motor nästan aldrig får problem. I förlängningen hoppas vi att detta även leder till att kunden får bättre betalt för sin produkt om han väljer att sälja den.

Marindepån bedriver idag marinförsäljning i Danderyd, Dalarö och vid Skanstull Marin i centrala Stockholm. I mars kommer bolaget även att öppna försäljning i Gävle. Försäljningen kommer att bedrivas i en stor utställningshall på Gävle Varvsområdet. Märken som kommer att finnas representerade är Bella, Bayliner, Jeanneau, Linder, Silver, TG, Uttern, Mercury och Honda.

www.marindepan.se

Kommentarer

Jimmie_sjolander@hotmail.com 07:19:44 2012-02-23

Hej jag har första tjing på en 37meters bilfärja som har två inredda lägenheter o div annat, det hör inte till saken det som ärrelevant är.. vart kan ja hitta en kajplats till denna? ja har inte köp den en eeftersom ja lä ju ha nånstans att stå med den först.. ja är inte så poåsjkig bara jag har tillgång till vatten och el.. helst om det går att ställa den någon stans mot en strand ed nosen in mot stranden.. eftersom det är transport hiss på den.. 🙂 HJÄLP MIG hitta båtplats till drömskeppet..MVH/Jmmie Sjölander