18 mars, 2008

Hydraulisk båtvagn för båtfolk

Effektiv och säker hantering är ett måste för alla som hanterar båtar. Det gäller såväl båtklubbar som företag i branschen. Förr handlade det bara om att få upp båtarna ur vattnet, men idag handlar det om en allt större hantering på land. Dyviks Marin har vi provat många lösningar, men ingen har varit så snabb och säker som med deras nya franska hydrauliska båtvagn från Mecanorem.

Vagnen hanteras enkelt av en man och hydrauliken lyfter vagnen rakt upp eller ner vilket innebär att båten ställs exakt på den plats där vagnen står.

Vagnen levereras fullt utrustad med stöttor för både motor- och segelbåtar, hydraulik och färdig att använda. Den finns i olika storlekar med kapacitet från 3 upp till 20 ton. Alla vagnarna går att använda för upptagning och sjösättning och direkt avställning på pallning. Priset för en 3 tons vagn komplett ligger på ca 100.000 inkl moms.

www.dyvik.se

Kommentarer

mattias boberg 15:16:04 2010-10-05

var kan mat köpa dessa vagnar
mvh mattias

Micke 09:46:35 2010-11-04

Hos dyviks varv.
www.dyvik.se