6 maj, 2008

Northstar kartplotter med Bella Boats

Navico, världsledande tillverkare av marinelektronik för fritidsbåtar, har tecknat ett långsiktigt avtal med den Finska båtbyggaren Bella Boats för att kunna erbjuda ett fantastiskt erbjudande till deras kunder.

Under första halvan av 2008 kommer Bella att erbjuda ett specialpaket ihop med sju av sina mest populära båtmodeller. Paketet inkluderar en motor och en Northstar Explorer 550 kartplotter med motorinterface.

Northstar Explorer 550 är en kraftfull, 12.7cm kartplotter i färg med en mängd olika navigations möjligheter, delad skärm samt kan fås med både extern och inbyggd antenn. Med motorinterface som tillbehör kommer den även att visa bränsleflöde, hur mycket bränsle som är kvar, räckvidd och bränsle ekonomi.

Northstar´s serie av navigations och kommunikations instrument har ökat I popularitet i Europa sedan Nortstar integrerades i Navico. Erbjudandet från Bella Boats gäller I Finnland till slutet av Juni och finns till följande sju modeller: Bella 512EX, Bella 530EX, Bella 572C, Bella 621DC, Bella 600 Twin, Flipper 520 HT och Flipper 630CC.