12 maj, 2008

Sail Racing i internationell expansion

Sail Racing som grundades redan 1977 och nystartades 1999 är nu redo för ytterligare en internationell expansion. Tidigt förra året togs beslutet att bygga vidare på varumärkets befintliga marknader Sverige, Norge och Japan samt att satsa på nya internationella marknader.

Inför vår/sommar 2009 är fyra nya länder klara – Italien, Belgien, Holland och Danmark.

Detta är strategiskt viktiga marknader för ett varumärke som Sail Racing. Expansionen skall fortsätta i stabil takt med två nya marknader per år, men vi är mycket noggranna med att säkerställa kvaliteten på våra nya samarbetspartners, och inte minst vår egen insats som leverantör. Vi har redan förfrågningar från andra stora marknader i världen, men vi får ta en sak i taget för att kunna hålla vad vi lovar, säger Christian Engström, försäljningschef på Sail Racing.

Sail Racing erbjuder idag ett starkt koncept inom Sport/Casual som gör det möjligt för varumärket att distribueras både inom mode och sporthandel.

Länk: www.sailracing.com