23 maj, 2008

Virtanen auktionerar ut sitt jobb på Tradera

Intresserad av att fylla Fredrik Virtanens skor som programledare för Studio Virtanen? Eller hellre segla en dag med kända profiler i Match Cup Swedens Celebrity Race? Match Cup Sweden i Marstrand auktionerar exklusivt ut unika upplevelser, och alla pengar går oavkortat till World Childhood Foundation.

Genom samarbetet mellan Match Cup Sweden, den svenska deltävlingen i Matchracing-VM, och Tradera släpps initialt tre auktioner som alla är av det exklusivare slaget. Fredrik Virtanen auktionerar ut sin programledarroll för Studio Virtanen 3 juli, en lycklig vinnare får segla med kändisar på någon av de 10 tävlingsbåtarna i Match Cup Sweden 4 juli och dessutom auktioneras en heldag ut för två som VIP-gäster på Marstrand 3 juli.
Auktionerna publiceras 26 maj och hittas då på: www.tradera.com/promo/marstrand

Childhood är Official Charity (officiell välgörenhetsorganisation) till Match Cup Sweden, och inkomsterna från auktionerna går oavkortat till Childhood och deras arbete för bättre levnadsvillkor för barn som lever i utsatta miljöer över hela världen.

Under tävlingsveckan i Marstrand 30 juni – 6 juli, när världens bästa seglare möts i tuffa dueller framför ögonen på över 100.000 åskådare, kommer fler spännande auktioner från samarbetet att publiceras på Tradera.

Mer info om de tre första auktionerna:
Stå i strålkastarljuset som programledare i Studio Virtanen, torsdagen den 3 juli
Vill du fylla ett par skor med storlek 47 för den goda sakens skull? Fredrik Virtanen kliver ur sina skor och erbjuder ett par minuter av plats i strålkastarljuset som programledare för “Studio Virtanen direkt från Marstrand” på TV8, den 4 juli kl. 22:00.

Kändissegling, fredagen den 4 juli
Delta i Match Cup Sweden Celebrity Race, fredagen den 4 juli, på Marstrand. Var med på en av de 10 tävlingsbåtarna och segla tillsammans med kända profiler. Seglingarna startar kl. 11.30, hela aktiviteten äger rum mellan kl. 10.00 och 13.00. Upplevelsen gäller för en person.

En VIP-dag på Match Cup Sweden, torsdagen den 3 juli
Ta del av segling i världsklass, god mat och dryck och en av sommarens hetaste fester i sommarparadiset Marstrand. Upplevelsen gäller för två personer. Ni erhåller VIP-pass som ger tillträde till Match Cup Lounge där ni får inta en god lunch. På kvällen får ni vara med på veckans party, Match Club 2008, där det bjuds på sommarbuffé och underhållning med kända artister.

Match Cup Sweden arrangeras av Brandspot i samarbete med GKSS.