3 juni, 2008

Årsmöte med Östra Vänern

Mariestads Motorbåtsklubb var värd när Östra Vänerns Båtförbund höll sitt årsmöte i mars. Av förbundets 18 medlemsklubbar 13 representerade och 40 personer deltog i mötet. Ordförande Carl R. Hellström, sekreterare Bo Dahlman och IT- och utbildningsombud Kenneth Senby omvaldes vid mötet.

Innan årsmötet avslutades överlämnade ordförande ÖVBF:s förtjänstplakett till Stig-Olof Gustavsson, ordförande i Lugnås Båtklubb, Elov Geiström, Lidköpings Båtsällskap och tidigare mångårig kassör i ÖVBF samt till Ingemar Larsson styrelseledamot i Lidköpings Båtsällskap.

Bildtext:
Utdelning av Östra Vänerns Båtförbunds förtjänstplakett. På bilden syns ÖVBF:s sekreterare Bo Dahlman (sittande), ordförande Carl R. Hellström, Stig-Olof Gustavsson, Elov Geiström och Ingemar Larsson.