5 juni, 2008

Watski 2star Baltic 2008 en succé

Efter en minst sagt vindfattig sista etapp mellan Borgholm och Oxelösund är den första årgången av Watski2star Baltic avslutad. Arrangemanget har varit en stor succé. Vädret var kanon, dock hade det varit önskvärt med lite mer vind. Över 20 båtar tvingades av tidsskäl bryta sista etappen. Maximitidpunkten 18.00 klarades med några timmars marginal av sist ankommen besättning. De långsammaste båtarna hade klar nackdel av den vindfattiga etappen. Nästa års datum är ännu ej bestämt men det lutar åt samma helg.

Zelma (Arcona 400) i Enskrov och HiQ (Orma 60) i flerskrov segrade i respektive klass.

Tävlingsledningen tackar seglarna för den utomordentligt trevliga stämningen och önskar alla välkomna tillbaks nästa år.

Watski 2star är kappsegling med endast två personer ombord.
Arrangör är Oxelösundssegelsällskap, medarrangör är Borgholms BK och Wisby SS. Huvudsponsor är Watski.

Länk: www.watski2star.se