13 juni, 2008

Tät väska till mobilen och digitalkameran

Nu introduceras en helt ny unik väska som är vattentät till 10 meters djup och har en låsningsmekanism som gör att den inte kan öppna sig av misstag i vattnet.

CooLockväskan är lösningen för att skydda värdesaker som mobiltelefon och kamera från vatten, fukt och sand. Väskan kommer med en reglerbar halssnodd och har en färgad framsida med en transparent baksida så att man enkelt kan se innehållet. CooLock är nätt och enkel att använda – det går bra att svara på telefonsamtal utan att ta upp mobilen ur väskan.

Den finns i sex olika designade mönster- och färgvariationer.

Länk: www.anylock.se

Kommentarer

Anders 10:56:15 2008-06-13

Denna väska köpte jag för en tid sedan på Teknikmagasinet. Den är verkligen superbra. Har köpt en 2 stycken till till mina barn efter att jag testade den först. Super att skydda mobilen ifrån att tappas i "spat". Jag kan bara rekommendera coolock