24 juni, 2008

DataCom vann SM i havskappsegling

DataCom vann SM i havskappsegling (ORC International) i överlägsen stil. SM avgjordes 6-8 juni utanför Sandhamn. Av 8 genomförda seglingar blev det 7 förstaplatser och en andraplats.

Data Communication AB´s kappseglingsbåt ”DataCom” har samma mål som bolaget som gett dess namn dvs att alltid leverera toppresultat. Årets stora mål är EM i Marstrand där målsättningen är en placering ”på pallen”.

Samarbete är ledordet när Data Communication AB levererar IT lösningar till sina kunder. För ett bra slutresultat på en IT investering krävs att samarbetet mellan kund och deras partners fungerar perfekt. På samma sätt är det inom kappsegling, alla i besättningen är lika viktiga för ett bra slutresultat, alla har ett delat ansvar och samarbetsförmåga betyder allt för ett lyckat slutresultat säger Ralf Aspholm, skeppare på DataCom.