19 september, 2008

Peka dig fram med Garmin Oregon

Nya Garmin Oregon-serien handburna GPS:er har bara en knapp: av och på. Allt annat sköts via den ljusstarka pekskärmen där stora tydliga ikoner guidar dig fram genom menyerna och gör Oregon riktigt spännande och användarvänlig. Displayen på 240 x 400 pixlar är riktigt stor för att vara en handburen enhet.

Oregon finns i tre olika modeller anpassade för olika behov. Alla har inbyggd högkänslig GPS mottagare. Minstingen i serien, Oregon 200, är förprogrammerad med världsomspännande grundkarta. Oregon 300 är förprogrammerad med världsomspännande grundkarta med skuggade konturer som ger djup och skarpa detaljer i kartbilden. Värstingen i serien, Oregon 400t, levereras med förprogrammerad topografisk karta med 3D perspektiv över Europa. Perfekt för alla typer av utomhusäventyr oavsett om du befinner dig på land eller vattnet. Självklart är de vattentäta.

Oregon 300 och 400t har dessutom inbyggd kompass, altimeter, alarm och ljud, de överför trådlöst rutter, spår och geocachar mellan olika enheter. Den trådlösa tekniken innebär även att man kan ansluta pulsband eller kadenssensor för cykling.

Du kan även skräddarsy din Oregon med fem olika användarprofiler: fordon, marin, outdoor, fitness och geocaching.

Oregon har plats för microSD kort för ytterligare kartografi, du kan ladda den med City Navigator vägkartor, BlueChart g2 Vision sjökort och Friluftskartan Pro. Oregon 200 kostar ca 3 495:-, 300 ca 4 295:- och 400t 5 295:-

Länk: www.garmin.se