13 oktober, 2008

Premiär för Minor Offshore 25

På båtmässan Scandinavian Boatshow (5 – 9/11 2008) är det världspremiär för nya Minor Offshore 25. Detta är en helt nyutvecklad båt som kompletterar Minors serie av snabba, tysta och robusta walkaroundbåtar mellan 21 och 37 fot.

Under ett långt utvecklingsarbete har fokus varit inställt på att kombinera walkaroundbåtens praktiska egenskaper med stort lastutrymme, breda, säkra däcksytor och enkelt handhavande med familjebåtens möjligheter till ett bekvämt boende under några dagar. Minor Offshore 25 är resultatet av detta framgångsrika arbete och en båt som kommer att vara stilbildande under lång tid framöver.

Salongen på däck erbjuder bekväma sittplatser för upp till sex personer och en stor öppningsbar taklucka släpper in mycket ljus och luft när man så önskar. Här färdas man med högsta komfort och med god sikt runt om. I salongen finns ett pentry samt nedgång till en sovkabin i fören. På för och akterdäck är det gott om plats för både passagerare och packning. Då en stor del av akterspegeln är öppningsbar mot badbryggan skapas en stor yta för olika aktiviteter.

Minor Offshore 25 utmärker sig för sina imponerande sjöegenskaper och den extremt låga ljudnivån ombord. En båt som verkligen uppfyller den kräsne båtägarens krav på bekvämt boende under korta perioder med praktisk funktion och trygga sjöegenskaper.

Mått etc.
Längd 7,72 m
Bredd 2,75 m
Vikt 2500 kg
Fart beroende på motor 30-45 knop

Pris med 1 x Volvo Penta D3-190/DP 977.000 kronor

Minor produceras av Sarins Båtar Oy som har över 40 års erfarenhet att på ett hantverksmässigt sätt tillverka hyttbåtar anpassade för den skandinaviska marknaden.

Länk: www.inamarin.se