14 oktober, 2008

Stororder till Aqualiv på 300 NavEye-produkter

Aqualiv har fått en order om 300 NavEye-produkter från den svenska importören av Honda, Honda MC Svenska AB. Aqualivs primära fokus är riktat mot marin säkerhet. Ordern från Honda MC Svenska AB är ett kvitto på att Aqualivs produkter även kan användas inom andra områden.

Honda MC Svenska AB säljer omkring 2 500 maskiner per år, varav cirka 1 000 stycken är fyrhjulingar så kallade ATV. Dessa maskiner är ytterst stöldbegärliga och som i ett led i att förhindra stölder har Aqualiv nu fått en första order om 300 NavEye-produkter. Detta är första steg i det som kommer att bli ett långtgående samarbete på återförsäljarsidan inom den svenska ATV och MC marknaden.

– Ordern är ett kvitto på att våra produkter har ett brett användningsområde och jag säker på att vi ska se spin-offeffekter i form av att fler tänkbara kunder förstår potentialen och den breda kundnyttan med NavEye, säger Kjell Hansson, försäljningschef Aqualiv.

– Vi har goda förhoppningar om att vi med NavEye ska kunna bidra till en ökad trygghet för våra kunder. Maskinerna som vi säljer är väldigt stöldbegärliga och därför är det extra viktigt för oss att hitta lösningar på dessa problem, som vi nu har gjort med Aqualivs NavEye, säger Robert Paschetto VD Honda MC Svenska AB.

Länk: www.aqualiv.com