15 oktober, 2008

LAVA lanserar smart TV för båten

Lava Electronics nya tv, FLEX Line, är en tekniskt komplett design-tv i praktiskt format. Den är anpassad för miljöer där utrymmet är begränsat och där det behövs en apparat som kan klara av flera uppgifter på en gång. FLEX Line är en multimediaapparat med bland annat inbyggd DVD-spelare, FM-radio, MP3-spelare och USB-ingångar. På FLEX Line finns dessutom möjlighet att byta dekorram efter favoritfärg eller övrig inredning.

Nu kan du följa ditt favoritprogram, titta på foton eller koppla av i sommarstugan eller husvagnen med din musik, precis som du gör hemma, men utan att släpa med dig extra apparater. FLEX Line har allt du kräver av din vanliga tv, DVD-, eller musikspelare men i en och samma apparat. Den inbyggda digitalboxen gör det dessutom möjligt att ta med sitt Boxer-abonnemang på semestern.

– All teknik du kan önska dig och dessutom riktigt snygg. Vi är mycket stolta över det senaste tillskottet i vår tv-familj, säger Per Kristiansson, produktansvarig på Lava Electronics. På bara några sekunder kan du med våra dekorramar dessutom byta stil på tv:n, vårt tips om den ska byta miljö, från husvagnen till flickrummet under vintern kanske, avslutar Per Kristiansson.

FLEX Line är en av de första TV-apparaterna där du enkelt kan byta ramar efter inredning och humör. FLEX Line finns i storlekarna 15 tum, 19 rum och 22 tum och säljs hos Expertkedjan och andra välsorterade elektronikaffärer.

FLEX Line är utrustad med:
– HD-ready godkänd
– Digitalbox och Common Interface möjliggör att ta emot Boxers betalkanaler
– FM-radio
– DVD-spelare som stödjer de flesta format
– CD-spelare
– MP3-spelare
– Flertalet ingångar för externa källor
– Kortläsare för olika typer av minneskort.
– Hörlursuttag
– Möjlighet att byta färg på ramen med dekorramar: vit, svart, röd, orange, rosa, grön

Ungefärligt pris i butik:
LD-15DVD-CI: 4 995 kr, dekorram 295 kr
LD-19DVD-CI: 5 495 kr, dekorram 345 kr
LD-22DVD-CI: 6 495 kr, dekorram 395 kr