22 oktober, 2008

Skyddssko som passar det aktiva båtlivet

Ett aktivt båtliv kräver sin utrustning. Arbesko är en av Nordens ledande tillverkare av skydds- och yrkesskor och utvecklar ständigt nya skomodeller. Nu presenterar företaget en ny skyddssko som med sin ergonomi, sitt skydd och sina vattenavstötande egenskaper även passar det aktiva arbetet på och kring båten.

Arbesko har sedan 1952 arbetat för att utveckla skydds- och yrkesskor av högsta kvalitet med unika egenskaper inom ergonomi, design och skydd. Nu har företaget tagit ytterligare ett steg i sin produkt-utveckling och lanserar flera nya modeller av skyddsskor, däribland den nya modell 465.

– Den här säsongen satsar vi stort på en kollektion av skor som har hög säkerhet kombinerat med en oslagbar smidighet. Tack vare detta passar de flesta modellerna både tyngre uppgifter på arbetsplatsen och fysiska aktiviteter under fritiden. Modell 465 har vi försett med ett ypperligt halkmotstånd och vattenavstötande egenskaper som gör den väl anpassad för båtlivet, säger Peter Svensson, affärschef Arbesko.

Modell 465 är en smidig sko i tuffa färger som sticker ut. Skon har aluminiumtåhätta och mjukt spiktrampskydd utan metall. Skinnet är impregnerat och vattenavstötande, fodret är ventilerande och lästen mycket rymlig. Skon har även Arbeskos unika Energy Gel duo som ger foten maximal avlastning i klack och trampdyna. Sulan är även försedd med nitrilgummi i klacken för bästa tänkbara halkskydd. Storlekar: 35-48. Pris 1 259 kr.

Länk: www.arbesko.se