24 oktober, 2008

Ny distributör för FLIR värmekameror

True Heading AB och FLIR Systems Inc. USA har tecknat avtal om distribution i Sverige gällande värmekameralösningar för fritidsbåtsmarknaden. True Heading AB, kompletterar nu sitt sortiment av högkvalitets-produkter för fritidsbåtsmarknaden med de kända värmekamerorna från FLIR. Detta är ett naturligt steg för att kunna erbjuda ett komplett system för navigering i svensk miljö för alla årstider och väder med både radar, AIS och kameror.

FLIR Systems Inc är världsledande på tillverkning av värmekameror och verksamma i alla områden inom detta produktsortiment. Huvudprodukten bland kamerorna avsedda för marintbruk på fritidsbåtar är Navigator. Navigator finns i både rörligt och fast utförande. Kamerorna är underhållsfria och installeras enkelt ombord och kopplas för presentation till TV, PC eller plotter.

True Heading AB är ett ledande bolag inom marintelematik och transponderteknologi som tillhandahåller den högsta kvalitet och service på de arbeten och produkter vi marknadsför. Vi samarbetar med våra kunder så att de ökar sin effektivitet, interna kvalitet och egna kapacitet. True Heading följer upp och ser till att målen som våra klienter satt upp tillsammans med oss för de tjänster och produkter vi tillhandahåller uppfylls. Vårt mål är att tillhandhålla garanterat innovativa lösningar som ger nöjda kunder.

Länk: www.trueheading.se