30 oktober, 2008

Modern klassiker med holländsk design

Pring Marine introducerar ytterligare en ”Modern Classics” i Skandinavien – Fineliner 31. – Det här är en storasyster till Admirals Tender 28 som vi premiärvisade på Scandinavian Boat Show förra året, säger Bosse Johnson. Bosse, som var agent för Nautor´s Swan under många år, förklarar att Pring Marine satsar på båtar med hög kvalitet och klassiskt utseende kombinerat med modern konstruktion.

Fineliner 31 har samma fina linjer och lättdrivna skrov som Admirals Tender 28. Holländska Van de Stadt står för designen som uttrycker både enkelhet och raffinemang.

Fineliner 31 är 9,50 meter lång, 1 meter längre än Admirals Tender, vilket ger extra utrymme i förpiken samt unika gångegenskaper. Standardutrustningen är omfattande med bland annat teakdäck, lackad teaksarg, bogpropeller, sprayhood och kapell. Skrovet är handupplagt med användande av vinylester och sandwichkonstruktion.

L.öa 9,5 m
L.v.l 9,34 m
Bredd 2,45 m
Djup 0,60 m
Depl. 2 ton
Motor, Yanmar 75-260 hk
Pris med 125 hk Yanmar 1 255 000 kr.

Pring Marine representerar förutom Fineliner och Admirals Tender även följande båtar i Skandinavien:
Långfärdssegelbåten Bestewind 50 från Holland
De exklusiva tyska motorbåtarna Kiel Classic Custom made segelbåtar från K&M Yachbuilders i Holland Dagseglaren G2 från Holland

Länk: www.pringmarine.se