31 oktober, 2008

Bildutställningar i toppklass på fotomässan

Fotomässan, som gjort stor succé 2006 och 2007, är nu tillbaka. Liksom föregående år satsar man stort på bilduställningar av absoluta toppklass, med många av Sveriges bästa fotografer. Mässan äger rum den 14-18 november på Stockholsmässan I Älvsjö. Fotomässan 2008 kommer att visa upp många av Sveriges bästa fotografer som representerar många delar av fotoscenen.

Jens Andersson, Denise Grünstein, Mattias Klum, Ulf Berglund, Emilia Bergmark-Jiménez, Louise Billgert, Jacob Felländer, Thobias Fäldt, Francois Gillet, Serkan Günes, Hans Hammarskiöld, Karolina Henke, Lennart Kaltea, Jonas Lemberg, Igor Moukhin, Annett Reimer, Åsa Tällgård, Pieter ten Hoopen och Jan Töve finns med på fotomässan med bildutställningar.
Utöver de separata bildutställningarna kommer det att finnas över tjugo samlingsutställningar.

– Det är såklart galet att ha så många fantastiska bildutställningar på endast tre dagar. Vi älskar fotografi och vill att alla skall få möjlighet att se toppfotografi i stor mångfald och vi hoppas besökarna kommer att se mycket som inspirerar dem, säger Per Broman som är en av arrangörerna.

På Fotomässan 2008 kommer alla viktiga aktörer finnas representerade. Produktsidan har växt enormt och nu har mässan flyttat från tidigare Nacka Strand till Stockholmsmässan i Älvsjö.

På Fotomässan 2008 kommer det att finnas över 100 seminarier som bjuder mässbesökarna på massor av kunskap.

Länk: www.foto2007.se

Bilden:
På Fotomässan 14-16 november har Mattias Klum en bildutställning. Foto: Mattias Klum.

Kommentarer

JB 11:32:05 2008-10-31

Skitsnygg bild! fler!!