31 oktober, 2008

Brunswick sluter avtal med Sjöassistans

Världens största båt- och motortillverkare för fritidsbruk Brunswick Marine och dess dotterbolag Brunswick Marine in Sweden har ingått ett 3-årigt samarbetsavtal med Sjöassistans. Samarbetet innebär att de kunder som köper ett fabriksnytt båtpaket (båt+motor) hos någon av Brunswick Marine in Swedens återförsäljare får vid köpet med 1 års medlemskap i Sjöassistans.

– Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga även om det oväntade skulle hända. Tillsammans med Sjöassistans kan vi skapa en trygg och långvarig relation med båtägaren, säger Bertil Wåhl VD på Brunswick Marine in Sweden.

– Om det mot förmodan inträffar något till sjöss, litet eller stort, är målet att familjen tryggt och snabbt ska komma ut på sjön igen. Tillsammans med Brunswick ska vi verka för ett så bekymmersfritt båtliv som möjligt, säger Jens Johansson VD på Sjöassistans.

Sjöassistans har under de senaste åren behandlat över 100 000 samtal från båtmänniskor som har varit i behov av information/rådgivning eller assistans. Detta har inneburit att många situationer som hade kunnat utvecklas till allvarliga incidenter har kunnat undvikas.

Info om Sjöassistans
Skandinaviens största sjöservicecentral. Årligen handläggs drygt 25 000 st ärenden (vid ej fara för liv). Sjöassistans samarbetar med Danmark, Norge och Finland. Centralen är bemannad dygnet runt, året runt. Sjöassistans ingår i Viamarekoncernen. Mer info på hemsidorna, sjoassistans.se samt viamare.se.

Info om Brunswick
Brunswick Marine in Sweden är ett helägt dotterbolag till Brunswick Marine in EMEA, som är beläget strax utanför Liege i Belgien. Moderbolaget ägs i sin tur av Mercury Marine Inc. i USA och ingår i Brunswick-koncernen.
Brunswick Marine in Sweden marknadsför kända varumärken som Uttern, Örnvik, Silver, Arvor, Bayliner, Maxum, Trophy, MV-Marin, Quicksilver, Valiant, Mercury och MerCruiser.

Länk: www.sjoassistans.se