11 november, 2008

Fönstertvätt på WV 50

Genom att byta ut hinken och trasan mot Kärcher WV 50 Set blir fönsterputsningen gjord på ett kick utan ansträngning. WV 50 suger upp allt smutsvatten från ytan och gör fönstren rena och torra utan ränder eller smutsrester.

WV 50 Set gör fönsterputsningen enkel och bekväm. Först sprayas vatten och rengöringsmedel på fönstret med hjälp av sprayflaskan. Fönstret tvättas med tvättmunstycket och mikrofiberduken. Därefter suger fönstertvätten upp allt överflödigt smutsvatten – den lämnar inga ränder.

Tack vare batteridriften är fönstertvätten smidig att använda och man begränsas inte av en störande sladd. Den kompakta konstruktionen med det ergonomiska handtaget gör den extra användarvänlig. Sugmunstycket är specialdesignat för att ge en ren och torr yta på glas, speglar och kakel.

Pris 795 kr.

Länk: www.karcher.se

Kommentarer

Sneseglaren 23:17:45 2009-03-11

Kanonprodukt! Har fönstertvätt men inte till båten. Vill dock slå ett slag för ångtvätten från Kärcher. Den är inte dum för att ta bort smutsranden på skrovet och mögel i kajutan på våren med. Blir helt rent i ett kick. Ångtvätten har jag hemma, i båten och till bilen.

Osse 08:49:11 2009-03-12

Samma här. Jag tvättade bort massor av mögel i ett renoveringsobjekt med en ångtvätt. Mycket bra och miljövänligt!

Jens 12:58:38 2009-03-12

Min båt exploderade i ett klot av eld efter jag använt denna.

Anders 15:05:37 2009-03-12

Märkligt, Jens måste ha problem med elden.