13 november, 2008

North Sails utökar i södra Sverige

Martin Strandberg, meriterad flerskrovs seglare är från november anställd hos North Sails. North Sails vill fortsätta den positiva utvecklingen och förstärka sin service gentemot seglarna. Martin Strandberg kommer kunna ge seglarna bättre support och ha en närmare kontakt till den sydsvenska marknaden en önskan hos North Sails sedan många år tillbaka.

Martin Strandberg började tidigt segla på elit nivå i Optimistjolle. Gick sen via E-jollen in i OS klasserna 470 och Tornado där han stannade och seglade OS i Sydney och Athen.

Vid sidan om Jollesegling har också kölbåtsegling funnits med i form av matchracing, Gotland- och Sjælland-runt samt flerskrovssegling, 60-fots trimaran, Seacart och F18 där han är regerande Svensk Mästare. Under 2006 ingick Martin i Victory Challenges seglingsteam.

Länk: www.northsails.se