18 november, 2008

Fototävlingen 2008 avgjord

Vinnande bilder med humor Humor blev den vinnande ingrediensen i Båtlivs stora fototävling 2008. Trots att tema var ”Säkert Båtliv” innehöll ett stort antal av de insända bidragen väldigt mycket glädje och skratt. Folk drattade i vattnet tillhöger och vänster och många verkade ha kul på sjön.

Förstapriset går till Stefan Svensson (stora bilden) från Mariestad, som tog sin vinnarbild under ett besök vid Göta Kanal i år. Stefan har fångat en situation som alla båtmänniskor känner igen med glimten i ögat. Vem väjer för vem?

Andrapriset står Sven Olof Blomster (bilden nedan) från Västerås för. Han har skickat in ett par bidrag där man ser vad som kommer att ske, men där huvudpersonen får finna sig i händelseutvecklingen och i att bli blöt.

Vinsterna kommer i år från Nikon. Vinnaren får en Nikon D60 och andrapristagaren en Nikon Coolpix P5100.
Båtliv gratulerar vinnarna och tackar för alla insända bidrag och de tiotusentals röster som våra läsare står för.

Redaktionen

Andrapristagaren