20 november, 2008

Medvetna julklappar med välgörenhet på köpet

HUI, Handelns Utredningsinstitut, räknar med nytt rekord för julhandeln, trots finanskris, börsras och varsel enligt många källor. Hos Godhandling.se kan du shoppa med gott samvete. Där ser du till att dina pengar gör nytta även för andra. Du väljer själv vem du vill stödja när du får välgörenhet på köpet. Och det bästa är att det inte kostar dig något extra.

På Godhandling.se kan du shoppa från hundratals välkända nätbutiker och se till att dina pengar gör nytta för andra när du ändå handlar julklappar. Du kan välja att stödja 56 olika välgörenhetsorganisationer. Röda Korset, Barncancerfonden, Rädda Barnen, BRIS, Cancerfonden, SOS-Barnbyar, Plan Sverige, Djurens Rätt, Djurskyddet, Naturskyddsföreningen, BRIS, Sjöräddningssällskapet samt Vi-skogen är några av dem. Julklapparna kan helt enkelt göra världen lite bättre. Det är ett modernt sätt att stödja välgörenhet på utan att det kostar dig ett öre mer att handla. Alla små insatser är oerhört viktiga.

– Vi kände att det borde finnas mer att göra för att kunna hjälpa organisationerna att göra världen lite bättre och startade därför Godhandling.se, säger Jenny Karlsson, projektledare för Godhandling.se. Intresset har varit väldigt stort bland både nätbutiker och organisationer. Och att shoppa med gott samvete är ju det folk vill kunna göra. Men än så länge är detta fortfarande en oupptäckt möjlighet av allmänheten i Sverige, tillägger Jenny.

Medvetenhet skapar nya vanor och att handla via Godhandling.se kan vara en ny vana som gör att du ser till att pengarna gör nytta även för andra. Du kan handla det mesta här. Du hittar allt ifrån upplevelser, resor, bläckpatroner och julklappar för både stora och små.

Kommentarer

Karin 11:03:35 2008-11-21

Mycket bra initiativ!

Äsch! 11:19:50 2008-11-21

Köp tv-spel för pengarna istället!