26 november, 2008

Lowrance lanserar en helt ny HDS produktserie

Lowrance visade för första gången i Europa sitt revolutionerande High-Definition System (HDS) på branschmässan METS i Amsterdam 2008. Nya Lowrance HDS serien med multifunktions displayer kombinerar den bästa Lowrance ekolodsteknologi, högupplöslig kartplotter, fullt integrerad radar lösning, en snygg design som är enkel att installera och ett nytt mjukvarugränsnitt som är extremt användarvänligt med snabbknappar till funktioner som används ofta.

Det är en mycket bra lösning för båtägare som kräver ett enkelt nätverk eller standalone produkt. Lowrance HDS är en revolution och erbjuds till ett attraktivt pris.

HDS serien integrerar den prisbelönta Lowrance Broadband Sounder teknologin I HDS serien och en helt ny typ av kartpresentation från Navionics. Produkterna har även den nya displayteknologin med LED belysning, snabbvalsknappar samt den unika funktionen FlyWheelTM. HDS erbjuder också nätverksmöjligheter med plug-and-play radar; bränsle övervakning, motorinterface; och buddy-tracking. Produkterna använder Ethernet och NMEA 2000.

– Lowrance HDS serie är en revolution som ger båtägare det bästa inom kartplotter och ekolod I ett utbyggbart paket, säger Jens-Thomas Pietralla, VD och CEO för Navico. Med en helt ny design och helt nya egenskaper med displayer I olika storlekar och fullt integrerade nätverksmöjligheter, erbjuder nu Lowrance HDS lösning för alla typer av båtägare.

Lowrance HDS Serie finns tillgänglig i 5, 7, 8 och 10 tum.

Länk: www.lowrance.se

Länk: www.navpoint.se