22 december, 2008

Nyhetsflod från Bella Boats

Finska Bella Boats presenterar en hel serie med nya båtmodeller, som kommer att visas för publik under vårens båtmässor. Det är typiska familjebåtar i storlekarna 5,0-5,8 meter som företaget har tagit fram. Anpassade för vanliga människors behov och ekonomi.

En av de större modellerna är 560 HT (bilden), som är en praktisk och mångsidig utflyktsbåt för den lilla familjen. Den har modern design och mjuka linjer, vilket gör Bella 560 HT behaglig att köra. Båten lämpar sig utmärkt för diverse båtutflykter, eftersom den är välutrustad. Det lilla pentryt kan kompletteras med en spis så att det blir möjligt att göra längre resor. Tack vare den breda dubbelkojen går det bra att övernatta. De rejäla sittbrunnarna ger god komfort och tack vare sin låga vikt passar båten även för trailertransport.

Bella 580 C är en genomgångbar allroundbåt med dränerade sittbrunnar i för och akter. Bella 580 C fungerar trots sin kompakta storlek utmärkt för helgutflykter och som förbindelsebåt. I kajutan finns gott om förvaringsutrymme och separata fack. Som tillval kan man även få spis och fläktlocksvärmare. Bella 580 C erbjuder mångsidig seglarnjutning i ett robust paket, från vår till sen höst.

Bella 500 Twin är en sportig båt med rymliga utrymmen för passagerare och gott om stuvutrymme för varor. Båten har stora skyddande vindrutor och bekväma sittplatser för två i fören.
Rejäla räcken och hög fribord tillsammans med 500- seriens stadig skrov med goda sjöegenskaper gör båten trygg och säker

Bella 500 Excel är en kompetent och sportig genomgångbar båt, som avslöjar sin verkliga kapacitet och otämjda bow rider-natur först i vattnet. Den är säker och rymlig och dess breda botten och djupa V-vinkel garanterar en behaglig färd även under hårda förhållanden. Reglerbara säten, breda bänkar och bra framkomlighet underlättar resan för alla.

Bella 500 R är en allroundbåt som passar för fisketurer, fritidsaktiviteter och som förbindelsebåt. Bella 500 R är en praktisk, lättmanövrerad och exceptionellt funktionell båt som ger en njutningsfull, jämn och avslappnad färd under alla förhållanden. Det stora öppna utrymmet i fören är som gjort för avslappnat umgänge samtidigt som det breda skrovet, de höga kanterna och förens stödjande räcken ser till att det även är säkert att röra sig på båten.
Denna allroundbåt är en av nyheterna för 2009 som passar för fisketurer, fritidsaktiviteter och som förbindelsebåt.

Länk: www.bellaboats.fi

Länk: www.flippermarin.se