29 januari, 2009

Premiär för nya snipor på Göteborgsmässan

Nor Star Sverige AB lanserar ett nytt produktsortiment på den Nordiska båtmarknaden. Premiären sker på Båtmässan i Göteborg, som startar nu på lördag. Båtmässan, som arrangeras 31 januari-8 februari på Svenska Mässan i Göteborg, firar i år 50-årsjubileum. – På Båtmässan finns inte bara 300 utställare som visar segelbåtar, motorbåtar och tillbehör. Båtmässan är lika mycket en upplevelsemässa för alla som är intresserade av vattenliv och natur. Därför satsar vi i år på många intressanta föredrag och aktiviteter, säger Bengt Wallin, mässansvarig för Båtmässan.

Maril Boats grundades 1996 och tillverkar sina båtar i Koudum, Holland. De har under åren etablerat sig som en av Hollands största tillverkare av “slow boats” och deras båtar tillhör toppskiktet kvalitetsmässigt.

Man har idag 6 modeller på programmet . Från 6 meter till 8,80 meter. Till Båtmässan kommer Maril 625, 725 och 880. Tillverkningen sker till 100 % i Holland . Marils snipor är lätta att underhålla, komfortabla och välutrustade, tillverkad till högsta standard.

En premium snipa som ger båtlivet en annan dimension. Båtarna är vackra att se på och en njutning att färdas i. Förtöjd vid bryggan väcker de beundran från förbi passerande. Med komfortabel sittplats för 8-10 personer är sniporna som gjorda för utfärder med goda vänner.

Att färdas i en vacker modern snipa är inte bara en lisa för själen utan också ett ekonomiskt och miljövänligt sätt att färdas på havet. En snipa är ett bekvämt alternativ om man söker en öppen dagsturs båt. Billig i försäkring och låg bränsleförbrukning bidrar till nöjet att äga en båt. Plats för goda vänner och hela familjen ombord utan att trängas. Mittmonterad motor och stora soffor erbjuder social gemenskap där alla kan samtala med varandra.

Maril 625 är storsäljaren med fler än 1000 levererade båtar. Maril 725 är storasyster som erbjuder större utrymme och ännu högre komfort. Maril 880 är en läcker skapelse som kommer att väcka mycket uppmärksamhet längs västkusten. Perfekt utflyktsbåt som uppmuntrar till längre turer.

Priser med standardutrustning från 306.000 kronor till 770.000 kronor beroende på modell. I standard utrustning ingår bland annat, valbar färg på skrov, kapell och dynor, sprayhood och sittbrunnskapell, dynor, bottenmålning, rattstyrning mm. Samtliga modeller har integrerad innerliner och goda stuv utrymmen.

Länk: www.norstarsverige.se

Länk: www.batmassan.se