2 februari, 2009

Gott om nyheter på Båtmässan i Göteborg

Årets Båtmässaq i Göteborg slog upp portarna i lördags. Nu är nyhetspresentationerna i full gång. Först ut var Nord West Yachts, som hade världspremiär för sin nya 37-fostmodell. Nimbus hade premiär en liten stund senare för sin nya 335 Coupé. Bland segelbåtarna märks nyheter från Bavaria och Regina med flera varv.

Det finns mycket förväntan bland utställarna. Hösten och vintern har varit tung för många båttillverkare och de flesta tillverkarna av småbåtar har haft produktionsstopp i flera månader.

Men i och med mässan kommer vårkänslorna tillbaka bland båtägarna – så även i år. Som vanligt presenteras en hel del nyheter och med stora rabatter och låga räntor kan den som vill köpa ny båt göra ett verkligt klipp.

På mässans hemsida finns massor av tips och nyttig information. Där finns även sändningar via webb-TV och mycket annat roligt.

Länk: www.batmassan.se