6 mars, 2009

Hallberg-Rassy 48 med ny layout på Öppna Varv

På Öppet Varv hos Hallberg-Rassy 21-23 augusti 2009 kommer ett helt nytt layoutalternativ att presenteras. Det har både en superkabin för om masten och ett nytt pentry på bb-sidan med större arbetsyta och en extra kyl som är frontöppnad. Det första exemplaret av den nya versionen kommer att visas på Öppet Varv hos Hallberg-Rassy 21-23 augusti 2009.

Detta nya layoutalternativ är framtaget som en konsekvens av vetskapen att de flesta som seglar en Hallberg-Rassybåt är ett eller två par. Bara i undantagsfall används den tredje dubbelkabinen.

Med detta i åtanke har Hallberg-Rassy utvecklat en lösning med två prioriterade kabiner med mycket komfort och en extrakabin i fören.

Det innebär att förutom den generösa akterruffen finns nu även möjlighet att få en superkabin för om masten, med dubbelkoj och mycket svängrum. Det finns fortfarande en förpik med full storlek på kojerna, men durkytan och garderobsutrymmet har getts till förmån för superkabinen på sb-sidan.

Förutom den nya inredningslayouten, har även designen på skåpsluckorna och draglådorna fått en ansiktslyftning. De nya skåpsdörrarna är mer flushade, med en homogen ram runt och osynliga gångjärn med inbyggda ändstoppare.

På däcket har även skylightsen till främre WC-rummet och sb-kabinen blivit flushmonterade, som redan sedan tidigare är fallet med skylighten till akterruffen.

Länk: www.hallberg-rassy.com

Foto: Peter Szamer.

Kommentarer

Olle 14:36:39 2009-03-06

Vilken båt! Någon som vet vad den kostar?

Anders 11:50:20 2009-03-07

Den kostar säkert flera tusen.