6 april, 2009

Buffé på Bryggan och klädvisning för barnens skull

Den 19 april dukar Restaurang Bryggan på Gåshaga fram en barnvänlig buffé till förmån för SOS-Barnbyar. Söndagseftermiddagen innebär också specialerbjudanden på tuffa barnkläder från webbshopen Rebuz Kidz.

– Vi vill att barnfamiljer ska få njuta av god mat till ett bra pris, samtidigt som man bidrar till barn i andra delar av världen genom SOS-Barnbyars viktiga arbete, säger Camilla Renz, grundare av Rebuz Kidz, som arrangerar eftermiddagen på Gåshaga tillsammans med shoppingportalen MiaShopping.

Restaurang Bryggan på Gåshaga ligger vid vattnet, som gjord för en långlunch. Den 19 april blir det en perfekt söndagsutflykt för hela familjen att åka till Gåshaga på Lidingö.
Buffébesökare kommer att få veta mer om SOS-Barnbyar, det finns också möjlighet att bli fadder på plats. 45 kr per betalande lunchgäst går direkt till SOS-Barnbyar.

En procent av försäljningen i Rebuz Kidz går också löpande till SOS-Barnbyar, och i samband med lunchen blir det försäljning av välkända klädmärken till förmånliga priser. Alla matgäster får ett presentkort som ger 20 % på Rebuz Kidz sortiment vid ett köptillfälle.

Tid och plats:
Söndag 19 april 12.00-15.00
Restaurang Bryggan, Gåshaga Marina

(Gåshaga Pirar och Strand Följ skyltar mot Gåshaga Marina om du kommer via land. Om du kommer med båt ligger det en bit in i början av Kyrkviken på Lidingö. Båtplatser finns två meter från restaurangen)

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barn- och babykläder på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella kläder med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.

Länk: www.rebuzkidz.se

Kommentarer

Angela 14:23:36 2009-04-14

Detta ska jag tipsa mina vänner på Lidingö om. Verkar supermysigt!!!
Kan ni inte har ett reportage om barnkläder för sjön? Det kommer ju fler och fler bra kläder.