23 april, 2009

Dags för Match Cup Sweden i Marstrand igen

I sommar är det åter dags för världens bästa kapseglare att mötas på svenska vatten. Arenan blir som vanligt Match Cup Sweden, som seglas i Marstrand 29 juni-5 juli. I år fyller VM-seglingarna i Match Cup Sweden 15 år. De seglas på väldigt publikvänliga banor, som tillåter alla intresserade att på nära håll se de spännande seglingarna.

Match Cup Sweden i Marstrand 2009 seglas den 29 juni-5 juli. VM-seglingarna är ett årligen återkommande evenemang i världsklass, en riktig publikfest med en unik tävlingsarena som lockar över 100 000 åskådare.

Match Cup Sweden bjuder på en vecka fylld med roliga aktiviteter och underhållning för hela familjen, restauranger och nattliv i toppklass, livesändningar i TV, en mötesplats för svenskt näringsliv samt naturligtvis världens bästa seglare som gör upp om världsmästerskapet i Matchracing!

Länk: www.matchcupsweden.com